J2US: Συγκινητική έναρξη με μήνυμα ειρήνης από τον Νίκο Κοκλώνη
Με ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του μουσικού ριάλιτι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (07/03) το Just the 2 of Us, μέσα από τη συχνότητα του OPEN, έπειτα από παύση μίας εβδομάδας λόγω της τραγικής επετείου του δυστυχήματος των Τεμπών.
Η συμβολική έναρξη
Ο παρουσιαστής και οικοδεσπότης της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης, επέλεξε να ανοίξει τη βραδιά με έναν διαφορετικό και ιδιαίτερα συμβολικό τρόπο, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με ομάδα μικρών παιδιών, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Άνθρωπε αγάπα», το οποίο έχει γράψει ο Κώστας Τουρνάς.
Η συγκινητική στιγμή είχε έντονο συμβολισμό, καθώς τα παιδιά μοίρασαν ελιές στους κριτές της εκπομπής, ως σύμβολο ειρήνης.
Μετά την ολοκλήρωση της ερμηνείας, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους. Τον λόγο πήρε τότε η μικρή Έλενα, η οποία απηύθυνε ένα απλό αλλά ουσιαστικό μήνυμα: «Νίκο, εμείς είμαστε παιδιά και το μόνο που θέλουμε είναι να παίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον».
Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε εμφανώς συγκινημένος: «Γι’ αυτό μοιράσατε και τις ελιές στους κριτές μας, το σύμβολο της ειρήνης. Ευχαριστούμε παιδιά, ήταν πάρα πολύ συγκινητική έναρξη. Ήταν η καλύτερη έναρξη που έχουμε κάνει τόσα χρόνια εδώ στο J2US».
Nέος ανώτατος ηγέτης ο γιος του Χαμενεΐ; Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση - Θα καταδιώξουμε κάθε διάδοχο του προειδοποιεί το Ισραήλ
Λέκκας για τον σεισμό στη Θεσπρωτία: «Νωρίς να πούμε αν ήταν ο κύριος σεισμός» - Γιατί έγινε αισθητός σε τόσο μεγάλη περιοχή
Μητσοτάκης για τον πόλεμο στo Ιράν: Θα παρέμβουμε σε κάθε φαινόμενο κερδοσκοπίας - Πλέγμα προστασίας στην Κύπρο
Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νικητές ο Παναγιώτης Μπιτάδος και η Αναστασία Μαρινάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



