Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (28/5) - Ταύροι μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω (vid)
Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκη Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 16 Μαΐου συνεχίζεται η σύνθετη φάση για τα παρορμητικά ζώδια -Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως- που θα επεκταθεί έως την 1η Ιουλίου. Αλλαγές, ανακατατάξεις και αρκετή πίεση, ενώ θα δοκιμαστούν σχέσεις και συνεργασίες.
Υποτίθεται ότι μετά την πανσέληνο στις 18 που έγινε στον Σκορπιό, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπαίνουν σε πιο ήρεμα νερά, αλλά οικονομικά και αισθηματικά απαιτείται μέτρο και προσοχή. Κάπως καλύτερα Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, αλλά στην ουσία την εύνοια παίρνουν Δίδυμοι και Ιχθύες.
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



