• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κακοκαιρία Byron: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Κεντρική Μακεδονία και Δωδεκάνησα στο επίκεντροΏρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότησηΑυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον ΙανουάριοΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες με 6.000 τρακτέρ στους δρόμους - Πώς απαντά η κυβέρνηση
δημοφιλές τώρα: Νότια Αφρική: Μακελειό μετά από ένοπλη επίθεση σε χόστελ - Τρίχρονο παιδί μεταξύ των 11 νεκρών
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   12.06.2019 20:40
Αλέξης Μίχας
Αλέξης Μίχας
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η επόμενη μέρα

Οριστικό διαζύγιο Λιάγκα – ΑΝΤ1: Τα σενάρια της επόμενης μέρας

Ο δημοσιογράφος αποχωρεί μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Γιώργος Λιάγκας (Copyright: ANT1)
Γιώργος Λιάγκας (Copyright: ANT1)

Εκτός ΑΝΤ1 οριστικά πλέον ο Γιώργος Λιάγκας μετά τα ραντεβού των τελευταίων εβδομάδων με την διοίκηση του σταθμού. Οι δύο πλευρές έκαναν συζητήσεις για το ενδεχόμενο υπογραφής νέου διετούς συμβολαίου, έχοντας νωρίτερα καταλήξει στην συμφωνία να μην ενεργοποιηθεί η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου μονομερώς από τον ΑΝΤ1.

Τελικά, ο δημοσιογράφος μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 αποχωρεί οριστικά από το κανάλι. «Ο κύκλος έκλεισε. Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα λήγει τυπικά με τον ΑΝΤ1 στις 30 Ιουνίου και δεν πρόκειται να ανανεωθεί», επιβεβαίωναν πριν λίγη ώρα στο ethnos.gr συνεργάτες του δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Φαίη Σκορδά είχαν πάρει μεταγραφή στον ΑΝΤ1 τον Αύγουστο του 2013. Για τρία χρόνια, ο δημοσιογράφος μαζί με την πρώην σύζυγό του (χώρισαν το 2016) παρουσίαζαν την εκπομπή «Το Πρω1νο». Την διετία 2013 – 2015, ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε τους δύο πρώτους κύκλους του «The Voice», ενώ τη σεζόν που ακολούθησε, 2016 – 2017 ήταν οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού «Lucky Room» και του talent show «Rising Star».

Την προηγούμενη χρονιά, παρουσίασε το «Late Night» το οποίο διακόπηκε αιφνιδιαστικά - κάτι που προκάλεσε την αρχή του τέλους στη σχέση του με τον ΑΝΤ1 - ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars». Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έτρεχε και φέτος δεν αξιοποιήθηκε σε κάποιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η επόμενη μέρα

Ο δημοσιογράφος φέρεται να έχει προτάσεις από τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς, ωστόσο, οι πληροφορίες της δεδομένης στιγμής θέλουν τον ΣΚΑΪ να έχει προβάδισμα καθώς του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση που αφορά στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής συνδυαστικά με κάποιο από τα νέα βραδινά ψυχαγωγικά projects του καναλιού.

Πάντως, συνομιλητές του Γιώργου Λιάγκα επισημαίνουν πως αυτή τη χρονική στιγμή υπογεγραμμένη συμφωνία δεν υπάρχει με κανένα κανάλι.

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΑΝΤ1
  • Γιώργος Λιάγκας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr