Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (19/6) - Καρκίνε μην τσιμπάς στις προκλήσεις (vid)
Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκη Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Κυριακή στις 17 πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη. Η επίδρασή της αφορά περισσότερο την ομάδα των μεταβλητών ζωδίων. Λέγονται μεταβλητά διότι βρίσκονται με το ένα πόδι σε μια εποχή και με το άλλο στην άλλη.
Οι Δίδυμοι π.χ. σηματοδοτούν το κλείσιμο της άνοιξης και το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Η Παρθένος κλείνει το καλοκαίρι και μας εισάγει στο φθινόπωρο κ.ο.κ.
Αυτά, φυσικά, για τη λεκάνη της Μεσογείου, όπου γεννήθηκε και άκμασε η αστρολογία. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες στοιχειώδη προσοχή στις γύρω από τη 17η ημέρες. Διπλά λέγονται λοιπόν αυτά τα ζώδια και όχι γιατί όπως λανθασμένα λέγεται είναι... διπρόσωπα.
Διαβάστε ακόμη
Σχεδόν αγκαλιασμένοι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που χτυπήθηκαν από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Πώς ο Αυταρχισμός απειλεί ευθέως τις φιλελεύθερες δημοκρατίες
Διακυβέρνηση Τραμπ: 13 πράγματα που άλλαξε μέσα στο 2025 και δεν το πρόσεξε κανείς
Είσαι κομμουνιστής; Πέθανες! Ψηφίζεται ο Νόμος 509/1947 που οδήγησε στο εκτελεστικό απόσπασμα χιλιάδες ανθρώπους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




