Γιώργος Χρανιώτης για Survivor: «Εκεί πέρα δεν έχεις αγάπη, δεν έχεις φίλους» (vid)
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Γιώργος Χρανιώτης για τις «λυκοφιλίες» του Survivor🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», Γιώργος Χρανιώτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο του, τη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και γενικά για τη μετά «Survivor» εποχή.
«Νομίζω ότι δεν θα έκανα ξανά κάτι τέτοιο, αλλά αυτή η συνθήκη όπως ήταν, δηλαδή χωρίς κινητά, χωρίς τροφή, χωρίς social media, χωρίς αγάπη, το πιο σημαντικό… Γιατί εκεί πέρα δεν έχεις αγάπη, δεν έχεις φίλους σου. Γι’ αυτό νευρίαζα πολύ… Επειδή δεν είχαμε χαρτί, είχα γράψει με πέτρα κάπου τους φίλους μου. Για να θυμάμαι ποιοι είναι οι φίλοι μου. Γιατί νευρίαζα πάρα πολύ όταν άκουγα ότι “εμείς έχουμε γίνει φίλοι μέσα στο παιχνίδι”.
Κάτσε, ρε μεγάλε, πότε προλάβατε να γίνετε φίλοι; Η φιλία θέλει χρόνο. Εγώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο όντως γίναμε φίλοι, είναι αδερφός μου πλέον. Το είδαμε και μετά, όμως, γιατί και οι δύο θέλαμε να διαπραγματευτούμε, να δούμε ότι οκ… Περάσαμε πολύ συμπυκνωμένο χρόνο, ο οποίος θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε χρόνια… Αλλά κάτσε να δούμε και μετά.
Ο Γιώργος Χρανιώτης αυτό το διάστημα συμμετέχει στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση στο Άλσος «Το δικό μας σινεμά».
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



