• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα τηςΧαλάνδρι: Ξήλωσαν κορδέλες για να παρκάρουν κοντά σε ποτάμι με κίνδυνο υπερχείλισηςΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσει η «Byron» τις επόμενες ώρες - Έως πότε τα έντονα φαινόμεναΚακοκαιρία Byron: Ποιες περιοχές τίθενται σε κατάσταση «Red Code» - Έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας
δημοφιλές τώρα: Νέα εξαπάτηση στον ΕΟΠΥΥ: Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   29.08.2019 16:48
Newsroom
Newsroom

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Επιστρέφει ή όχι η Κλέλια Ρένεση στη σειρά;

Θα γυρίσει στη Μουρμούρα τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της;

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

H Κλέλια Ρένεση επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με ένα ποστ στο Instagram. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η ηθοποιός είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η ηθοποιός έγινε μαμά στα μέσα του περασμένου Μαΐου και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον διεθνούς φήμης μουσικό Manu Chao.

Ωστόσο, πριν μπει στα πλατό της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για να ξεκινήσει τα γυρίσματα, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ηθοποιός, που υποδύεται την «Καίτη» στη σειρά, επισκέφτηκε τον αγαπημένο της κομμωτή Γιώργο Δουδέση. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories της, έγραψε: «Έτοιμοι για μουρμούρα. Γιώργο, σ’ αγαπάω».

klelia_renesi.jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κλέλια Ρένεση είχε δηλώσει για τη συμμετοχή της στη Μουρμούρα:

«Ο ρόλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Είναι μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για ζωή και μια ανοιχτή αγκαλιά για τους γύρω της. Προσφέρει από την καρδιά της ό,τι μπορεί και αυτό από μόνο του την καθιστά ένα γλυκύτατο πλάσμα στα μάτια μου. Μου αρέσει η ξεροκεφαλιά και η επιμονή της Καίτης για τα πράγματα που θέλει να κατακτήσει. Είναι τρυφερή και γλυκιά, ζεστή και τρελή, ο ιδανικός συνδυασμός για να ερωτευτώ ένα ρόλο». Και συνέχισε: «Και το τόσο καλογραμμένο κείμενο βοήθησε πολύ, ώστε να δώσω τα χέρια πολύ γρήγορα με την παραγωγή. Επίσης, η παρουσία του Βλαδίμηρου ήταν θεμελιώδης βοήθεια για να φτάσω την Καίτη και να την παρουσιάσω. Όπως, βεβαίως, και όλης της ομάδας της σειράς, μπροστά αλλά και πίσω απ’ τις κάμερες. Νιώθω τυχερή και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Από πού άντλησε υλικό για να υποδυθεί την Καίτη; «Ανακάλεσα μνήμες από γυναίκες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, οι οποίες πάντα με γοήτευαν με τη δύναμή τους και το σθένος τους. Γυναίκες της επαρχίας της Ελλάδος, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες τους, που δούλεψαν με τη γη και τα χωράφι, γυναίκες που δεν χρειάστηκαν ποτέ ψυχολόγο, παρά μονάχα ένα ποτηράκι τσίπουρο, που δεν πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, που ξέρουν να αγαπούν και να αγαπιούνται, που ξέρουν το χάδι και το χαμόγελο και δεν τους έχει ακουμπήσει η "νεύρωση της πόλης". Αυτές που κρατούν τις γειτονιές ακόμα ζωντανές, που φτιάχνουν τους καλύτερους κεφτέδες από αγάπη και μόνο, αυτές για τις οποίες η μέρα έχει 48 ώρες και τα προλαβαίνουν όλα.»

Διαβάστε ακόμη

Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της

Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους

Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες

Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα
  • Κλέλια Ρένεση
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr