• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή- Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρειαΜπηχτές Τραμπ για Ζελένσκι: «Δεν έχει διαβάσει ακόμα τη συμφωνία για ειρήνη»Μπενίν: «Η κατάσταση είναι πλήρως υπό έλεγχο» διαβεβαιώνει οι αρχές μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   09.09.2019 17:37
Αλέξης Μίχας
Αλέξης Μίχας
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ακολουθούν τα βιογραφικά των τεσσάρων κριτών του «The Final Four»

The Final Four: Το παρασκήνιο της συμφωνίας των 4 καλλιτεχνών με τον ΑΝΤ1 (pics)

Χατζηγιάννης, Φουρέιρα, Κουϊνέλης και Μωραΐτης στην επιτροπή του νέου μουσικού show του ΑΝΤ1

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Χατζηγιάννης, Φουρέιρα, Κουϊνέλης και Μωραΐτης (Copyright: NDP)
Χατζηγιάννης, Φουρέιρα, Κουϊνέλης και Μωραΐτης (Copyright: NDP)

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα τα τέσσερα ονόματα της κριτικής επιτροπής του νέου talent show του ΑΝΤ1 «The Final Four», που θα είναι το βασικό πρότζεκτ του καναλιού στον τομέα της ψυχαγωγίας και θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής. «Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), Νίκος Μωραΐτης είδαν το κορυφαίο παγκοσμίως μουσικό παιχνίδι "The Final Four", εντόπισαν τη μεγάλη σημασία που δίνει στην ουσία του τραγουδιού, είπαν το μεγάλο "ναι" και θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής» αναφέρει το δελτίο Τύπου που στάλθηκε από το κανάλι.

«Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες αποτελούσαν εξαρχής την πρώτη επιλογή του σταθμού, καθώς είναι οι κορυφαίοι στον τομέα τους» ανέφερε πριν από λίγη ώρα στο ethnos.gr πηγή του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος που συζήτησε και στην ουσία έκλεισε με την παραγωγή του «The Final 4» ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Και σε αυτό, φυσικά, έπαιξε ρόλο η έναρξη της συνεργασίας του τραγουδιστή με τη δισκογραφική εταιρία Heaven του ομίλου ΑΝΤ1, που ανακοινώθηκε επίσημα τον προηγούμενο Ιούνιο. Φυσικά, δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός της σχέσης του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάτι στο οποίο ποντάρει η παραγωγή του «The Final Four».

View this post on Instagram

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια είχαν συναντηθεί τηλεοπτικά και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τον Φεβρουάριο του 2018, όταν ο καλλιτέχνης επισκέφθηκε το πλατό του «Sunday live» ως καλεσμένος του σόου που παρουσίαζαν Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς. Πολύ γρήγορα ήρθε σε συμφωνία και ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον Χατζηγιάννη και είναι δημιουργός μερικών από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα. Ήταν στην κριτική επιτροπή των δύο πρώτων «The Voice» που προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1 και διατηρούσε πάντα άριστες σχέσεις με τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού.

Τέλος, όσον αφορά στην Ελένη Φουρέιρα είχε, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, να επιλέξει ανάμεσα σε δύο προτάσεις, καθώς είχε κρούση και από την παραγωγή του «The Voice». Επέλεξε το «Τhe Final Four» λόγω και της παλαιότερης άριστης σχέσης που είχε αναπτύξει με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, με τη συμμετοχή της στο σόου χορού του καναλιού «So you think you can dance», που προβλήθηκε την άνοιξη του 2017.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των τεσσάρων κριτών του «The Final Four»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πριν από εκείνον η ποπ στην Ελλάδα ήταν ένα περιφερειακό, επιφανειακό είδος. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άλλαξε την ελληνική ποπ για πάντα και έγινε ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ του τραγουδιού. Με σπάνιο μέταλλο και μεγάλες συνθετικές δυνατότητες, τα τελευταία χρόνια δείχνει μία νέα, ώριμη πτυχή της διαχρονικής μουσικής του.

View this post on Instagram

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια και περφόρμερ που έφερε διεθνή αέρα στην ελληνική ποπ. Από τη δυναμική είσοδό της στη δισκογραφία μέχρι την κατάκτηση του κοινού της Eurovision και από εκεί σε μια δυναμική διεθνή καριέρα, με αιχμή του δόρατος την Ισπανία και τις λατινόφωνες χώρες - το μέλλον και ο κόσμος της ανήκουν.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Μιχάλης Κουινέλης (Stavento): Ο ράπερ που... άλλαξε πίστα στο ελληνικό hip hop. Μουσικά αεικίνητος, ανέμειξε το είδος που εκπροσωπεί με την ποπ, το λαϊκό στοιχείο, τα φυσικά όργανα, και δημιούργησε τραγούδια χωρίς φραγμούς, που υπερβαίνουν το παραδοσιακό κοινό του hip hop και γίνονται massive hit.

View this post on Instagram

A post shared by Michalis Stavento (@michalis_stavento)

Νίκος Μωραΐτης: Ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.ά.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moraitis (@nikos_moraitis)

Διαβάστε ακόμη

Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων

Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή- Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ANT1
  • The Final Four
  • Ζέτα Μακρυπούλια
  • Μιχάλης Χατζηγιάννης
  • Ελένη Φουρέιρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr