Επιστρέφει το «Ενώπιος Ενωπίω» με Χατζηνικολάου: Πρώτος καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μια συνέντευξη - εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική διαδρομή του πρωθυπουργού, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 23:45, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Μια συνέντευξη - εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα.
Ο δημοσιογράφος που έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χρόνο, επιστρέφει και βάζει τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες, από όλους τους χώρους.
Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως την αθέατη πλευρά τους.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



