Διονύσης Τσακνής: Μετάνιωσα που πήγα στην ΕΡΤ
Ο γνωστός τραγουδοποιός τονίζει πως δεν θα έμπλεκε ξανά στο Ραδιομέγαρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η αντίληψη που υπάρχει στους κρατούντες για την ΕΡΤ είναι ότι πρόκειται για δικό τους μαγαζί» τόνισε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» του OPEN ο Διονύσης Τσακνής.
«Πίστευα, είχα την αυταπάτη ότι θα μπορούσα να προσθέσω τη δική μου πινελιά, τουλάχιστον στον τομέα του πολιτισμού. Δεν τα κατάφερα. Έγινα πιο σοφός, όμως, βλέποντας, μαθαίνοντας, γνωρίζοντας κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους. Αρκετά ταλαντούχους που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους και να κάνεις μία πολύ ωραία τηλεόραση. Ωστόσο, δεν τα κατάφερα. Είναι απλό. Δεν θα ξανάμπλεκα όχι» κατέληξε.
Σημειώνεται πως η θητεία του Διονύση Τσακνή διήρκεσε περίπου δυόμισι χρόνια καθώς είχε τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ τον Μάιο του 2015.
Διαβάστε ακόμη
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



