• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ένοχος για βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου - Η ποινή που του επιβλήθηκεΝέα παρέμβαση Παναγόπουλου: Δεν μου έχει κοινοποιηθεί η Διάταξη Δέσμευσης του λογαριασμού μου - Με καταδικάζουν τα ΜΜΕΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για απείθεια στον «Φραπέ» μετά την εξεταστικήΠρόστιμα άνω του 1 εκατ. ευρώ σε σούπερ μάρκετ και εταιρείες τροφίμων από τη ΔΙΜΕΑ - Η λίστα
δημοφιλές τώρα: Βόλος: Πώς αποκαλύφτηκε η δράση της μητέρας που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   08.12.2019 17:43
Newsroom
Newsroom

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είχα για 7 χρόνια απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (vid)

Το όνειρό μου ήταν να ζήσω έξω, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μου είχε απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα - «Επτά χρόνια δεν μπορούσα να κουνηθώ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Instagram
Instagram

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για την επταετία που δεν μπορούσε φύγει από τη χώρα και κάθε πρώτη του μήνα παρουσιαζόταν στο αστυνομικό τμήμα.

Η ηθοποιός περιέγραψε τι είχε συμβεί: «Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω. Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου και θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα. Μας πιάσανε κι ενώ εμένα με άφησαν να φύγω, ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν των φίλων μου. Κι έμεινα μαζί τους και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Αυτό το πράγμα κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, επειδή πήγαμε σε μια συναυλία. Έγιναν δικαστήρια, δεν ερχόντουσαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη. Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα. Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007», αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μάλιστα η ηθοποιός είπε ότι θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά αυτή η απαγόρευση της δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη

Τέμπη: Οργή και βαριές καταγγελίες συγγενών στη δίκη για τα «εξαφανισμένα» βίντεο - «Μπράβοι προκαλούσαν μέσα στο δικαστήριο»

Ένοχος για βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου - Η ποινή που του επιβλήθηκε

Συγκλονιστικό βίντεο από τη μεταφορά της 2χρονης με περιπολικό από την Καλλιθέα στο νοσοκομείο

Βρέθηκε λάκκος εκτελέσεων των Βίκινγκς στη Βρετανία; Στο φως μυστηριώδης ομαδικός τάφος

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr