• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: 17 πρόσφυγες και μετανάστες νεκροί σε ναυάγιοΚέλογκ: «Πραγματικά κοντά» βρίσκεται μια ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία - Τα 2 εμπόδιαΠροβλήματα στην Κεντρική Μακεδονία λόγω κακοκαιρίας - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορίαΤέλος εποχής για τα τρόλεϊ: Με μικροένταση ξεκίνησε το «ξήλωμα» του δικτύου στον Πειραιά
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   04.01.2020 13:57
Newsroom
Newsroom

Καφέ της Χαράς: Σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης και στη χθεσινή επανάληψη (vid)

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:45

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Τζόυς Ευείδη (Copyright: ANT1)
Τζόυς Ευείδη (Copyright: ANT1)

Πρεμιέρα έκανε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο νέος κύκλος επεισοδίων της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Καφέ της Χαράς» και, όπως φάνηκε, οι τηλεθεατές την περίμεναν όσο τίποτα άλλο. 

Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν μετά από δεκαπέντε χρόνια. Η αγαπημένη σειρά ανανεώθηκε με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών. 

Υψηλά νούμερα, όμως, έκανε και στην επανάληψη του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού σε ποσοστό 24,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 26%. Μάλιστα, σε τέταρτο προβολής του άγγιξε το 26,1% στο σύνολο του κοινού και το 27,8 στο δυναμικό κοινό.

Το πρωί της Παρασκεύης (3/1), ο Χάρης Ρώμας και η Έφη Ρασσιά βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησαν για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Οι δυο τους έχουν μια πολύ ιδιαίτερη και δυνατή σχέση, αφού η νεαρή ηθοποιός είναι ανιψιά του γνωστού σεναριογράφου. 

Μάλιστα, συγκινημένος, ο Χάρης Ρώμας, αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά ότι ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού, όταν γεννήθηκε η ανιψιά του. «Είχα μια μεγάλη σύγκρουση με κάποιον από το κανάλι, ο οποίος είχε δίκιο κι αυτός να ανησυχεί, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι μου είπε με τον δικό του τρόπο πως ναι μεν είναι η ανιψιά σας, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντέχει να παίξει έναν τέτοιο ρόλο. Τότε πραγματικά θύμωσα και του είπα ότι υπάρχει μια καριέρα 35 χρόνων, δεν θα το θυσίαζα αυτό για καμία ανιψιά, γιατί κι εκείνη θα την εξέθετα» τόνισε ο Χάρης Ρώμας. 

Στη συνέχεια, έκανε και μια αποκάλυψη για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα προβληθεί την επόμενη Παρασκευή, λέγοντας πως θα πάρουμε μια γερή δόση από τη Ρένια Λουιζίδου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει

Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»

Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΑΝΤ1
  • τηλεθέαση
  • Καφέ της Χαράς
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr