Τι απαντά η ΕΡΤ για την κάλυψη της συνάντησης Τραμπ - Μητσοτάκη
Απορίες προκάλεσε το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση δεν ήταν σε θέση να καλύψει τις δηλώσεις των Τραμπ - Μητσοτάκη στη διάρκεια της συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο social media και απαντώντας στο ζήτημα, η ΕΡΤ εξήγησε ανεπίσημα πως «Για λόγους ασφαλείας, ο Λευκός Οίκος δεν επιτρέπει την παρουσία τεχνολογικού εξοπλισμού για ζωντανή μετάδοση στον χώρο που δίνονται οι συνεντεύξεις του Αμερικανού Προέδρου.
Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο η ΕΡΤ επέλεξε να καθυστερήσει για λίγα λεπτά την τηλεοπτική κάλυψη της συνάντησης των δυο ηγετών, η απάντηση είναι προφανής: η ΕΡΤ είναι δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας και οφείλει να μεταδίδει εικόνες και ήχο με τον επίσημο τρόπο για να μπορεί να κάνει και την πιστότερη διερμηνεία των δηλώσεων και όχι να μεταδίδει εικόνες και ήχους από κινητά τηλέφωνα.
Αφ' ης στιγμής δεν επετράπη στην ΕΡΤ να μεταδώσει με το συνεργείο της ζωντανή εικόνα ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή να καθυστερήσει για λίγα λεπτά η κάλυψη των δηλώσεων των δυο ηγετών και να μην γίνει μια ερασιτεχνική τηλεοπτική και ηχητική μετάφραση τους μέσω κινητών τηλεφώνων».
Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



