Η ΕΡΤ2 θα μεταδόσει live τη σημερινή συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο
Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας και από το Δεύτερο Πρόγραμμα σε παρουσίαση Έλενας Διάκου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το βράδυ της Δευτέρας (20/1) και ώρα 20:30, η ΕΡΤ2 σε απευθείας σύνδεση με την Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα μεταδόσει τη συναυλία που είναι αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο. Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας και από το Δεύτερο Πρόγραμμα σε παρουσίαση Έλενας Διάκου.
Νέοι και παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, ενώνουν τις φωνές τους σ’ αυτή την ξεχωριστή συναυλία. Τραγούδια του, που αγαπάμε και σιγοψιθυρίζουμε, ερμηνεύουν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου διαβάζει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.
Axios: Νέα πρόταση κατέθεσε το Ιράν - Άνοιγμα των Στενών και αναβολή των συνομιλιών για τα πυρηνικά
Αντι-Τραμπ κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές πίσω από την ένοπλη επίθεση - Στο «μικροσκόπιο» το μανιφέστο του δράστη
Υποκλοπές: Αντιδράσεις για την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κλείσει» την έρευνα για κατασκοπεία
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα 48ωρη παράταση των αιτήσεων - Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




