Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε on air την αποχώρηση συνεργάτιδάς της
Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τη Σοφία Αλατζά, η οποία δεν θα βρίσκεται πια στο δυναμικό της εκπομπής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1), η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε στον αέρα της εκπομπής τη Σοφία Αλατζά, η οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο κανάλι.
«Αυτό το υπέροχο θέμα που θα δούμε τώρα το έχει ετοιμάσει η Σοφία Αλατζά που επί την ευκαιρία να την ευχαριστήσω και δημόσια -δεν την έχω δει ακόμα. Το κορίτσι μας μάς αφήνει για κάτι πολύ καλό και της ευχόμαστε, εγώ τουλάχιστον, πραγματικά μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια κορίτσι μου. Σου αξίζει, είσαι πολύ καλή δημοσιογράφος. Καταπληκτική» ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.
Η Σοφία Αλατζά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι πρώην αθλήτρια. Αγωνιζόταν για επτά χρόνια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ως κεντρική, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία. Παράλληλα, έχει αποφοιτήσει και από Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, την Ε.Π.Σ Μακεδονίας. Εκτός από το ποδόσφαιρο, η Σοφία λατρεύει τη Formula 1, ενώ τρέφει μεγάλη αδυναμία για τον latin χορό και το τάνγκο, με τα οποία ασχολείται ενεργά. Τα καλοκαίρια μπορεί και να την πετύχετε να ψαρεύει, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα της χόμπι.
Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




