• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κακοκαιρία Byron: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Κεντρική Μακεδονία και Δωδεκάνησα στο επίκεντροΏρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότησηΑυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον ΙανουάριοΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες με 6.000 τρακτέρ στους δρόμους - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   30.01.2020 10:45
Newsroom
Newsroom

Γιώργος Καραμίχος: Δάγκωνα ωμή σπλήνα στο κρεοπωλείο του θείου μου

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος ήταν 6 χρόνια βοηθός στο κρεοπωλείο του θείου του: «Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Γιώργος Καραμίχος
Γιώργος Καραμίχος

Μετά από απουσία επτά χρόνων, ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, τον γιο του και τη δουλειά που έκανε όταν ήταν νεότερος στο κρεοπωλείο του θείου του.

Η αποκάλυψη του σάστισε τους πάντες μέσα στο πλατό ήταν ότι δάγκωνε ωμή σπλήνα για να πάρει δυνάμεις: «Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν… αρτίστας. Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο. Αν η μπριζόλα ήταν πιο φαρδιά, όχι θα πάει για κιμά. Ήταν πολύ προσεκτικός με όλα, το κοτόπουλο πρέπει να είναι της ημέρας, δεύτερη μέρα δεν το πουλάμε, το δίνουμε στους φτωχούς. Και γι’ αυτό και δεν έβγαλε λεφτά, ο μόνος κρεοπώλης που δεν έβγαλε λεφτά. Και εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου. Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, είπε ότι η μητέρα του παιδιού του είναι από το Μεξικό και ο μικρός του γιος μιλάει ήδη τρεις γλώσσες: «Έγινα ξανά μπαμπάς πριν από έξι χρόνια (έχει ήδη μια κόρη). Είναι απόφασή μου να μην δουλεύω πολύ για να περνάω ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου».  Αποκαλύπτει δε πως αν του το ζητούσαν, θα έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Καφέ Της Χαράς».

Αναφορικά με την τεχνική που διδάσκει στη σχολή «Stella Adler» είπε: «Είναι βασισμένη σε αρχέτυπα ζώων. Είχε δημιουργηθεί στην Ελλάδα στο Θέατρο των Αλλαγών. Βρίσκεις τον ρόλο, αναλύεις την ιστορία του ρόλου, φτιάχνεις ένα συγκεκριμένο σώμα, με βάση 7 συγκεκριμένα κριτήρια αποφασίζεις τι ζώο είναι ο ο ρόλος και ουσιαστικά ποια είναι η οπτική του γωνία. Αν αποφασίσεις ότι εγώ είμαι λύκος, δουλεύεις στον συνδετικό ιστό του σώματος και λες ο λύκος τι κάνει, τα μάτια είναι πιο κλειστά, τα ρουθούνια πιο ανοικτά, αλλάζει η τοποθέτηση της φωνής κλπ και μεταμορφώνεσαι εκ των έσω, ενώ είσαι ο ίδιος» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου
  • Γιώργος Καραμίχος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr