• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αποκάλυψη Financial Times: Η Ευρώπη ξεκινά συνομιλίες με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ - Ο ρόλος της ΕλλάδαςΟι ΗΠΑ επικήρυξαν με 10 εκατ. δολάρια Χαμενεΐ και Λαριτζανί - Έτοιμη για «μακρά σύγκρουση» με το Ισραήλ η ΧεζμπολάχΣυνελήφθη ο 23χρονος για τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά - Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασηςΑναβλήθηκε και επίσημα το ΠΑΟΚ - Άρης Betsson για την GBL
δημοφιλές τώρα: «Εμφύλιος» στον Λευκό Οίκο με τις αποφάσεις του Τραμπ για Ιράν - Όλο το παρασκήνιο
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   25.02.2020 12:51
Άκης Φωτόπουλος
Άκης Φωτόπουλος
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η Υπόθεση - «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές»📌 Και νέος κύκλος - «Ετερος εγώ - Κάθαρσις»📌 Info

Ετερος εγώ: Μια σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα

Ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ?ηµήτρης Λαΐνης προσπαθεί να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνοµία στο «Ετερος εγώ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Το βραβευµένο αστυνοµικό θρίλερ «Ετερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια (βραβείο κοινού στα ∆ιεθνή Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE, και βραβείο σκηνοθεσίας στο ∆ιεθνές Φεστιβάλ Κινηµατογράφου των Εθνών στην Ταορµίνα της Ιταλίας) έκανε πρεµιέρα τη ∆ευτέρα το βράδυ στη µικρή οθόνη τoυ Star Channel, µε τίτλο «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές». Η σειρά αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο της ταινίας, όπως προκύπτει και από τον τίτλο της, ο οποίος είναι αφιερωµένος στις χαµένες ψυχές.

Μέσα από τα οκτώ επεισόδια του σίριαλ (που θα παιχθούν από ∆ευτέρα µέχρι και Πέµπτη στο Star, µε ώρα έναρξης 23.20) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και πάλι τον εκκεντρικό καθηγητή Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρη Λαΐνη να προσπαθεί να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνοµία, τον προϊστάµενο του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών Απόστολο Μπαρασόπουλο και τον βοηθό του Παντελή Σκλαβή να συλλάβουν έναν κατά συρροήν δολοφόνο, που ακολουθώντας έναν αρχαίο µύθο βάζει στο στόχαστρο άλλους κατά συρροήν δολοφόνους.

LIFESTYLE03.03.2019 16:24
Το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» γίνεται τηλεοπτική σειρά (vid)
Το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» γίνεται τηλεοπτική σειρά (vid)

Η Υπόθεση - «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές»

Το «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές» παρουσιάζει µια σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαϊνης (Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης) καλείται από τις αστυνοµικές Αρχές προκειµένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάµεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σηµασία των συµβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την Αστυνοµία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των Αρχών, την υπόθεση αναλαµβάνουν ο προϊστάµενος του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών, Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης), και ο αστυνόµος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

eteros-ego-main.jpg

Και νέος κύκλος - «Ετερος εγώ - Κάθαρσις»

Μέσα στις επόµενες ηµέρες ξεκινούν τα γυρίσµατα του νέου κύκλου της σειράς µυστηρίου που θα φέρει τον τίτλο «Ετερος εγώ - Κάθαρσις» και θα προβληθεί µέσα στην επόµενη τηλεοπτική σεζόν από την Cosmote ΤV. Νέο πρόσωπο στη σειρά θα είναι ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας. Κατά τα άλλα, σε αυτόν τον νέο κύκλο ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαΐνης (Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης) καλείται να λύσει ακόµα ένα έγκληµα για να υπάρξει... κάθαρση!

f1_20pl.jpg

Info

Το σενάριο της σειράς είναι µια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει το σενάριο, σε συνεργασία µε την Κατερίνα Φιλιώτου, και τη σκηνοθεσία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εµφανίζονται οι: Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης, Μάνος Βακούσης και Πέτρος Λαγούτης. Συµµετέχουν επίσης οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα ∆ιδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Ιστορική ανακάλυψη: Αρχαιολόγοι βρήκαν τη χαμένη μητρόπολη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Ιράκ

Οι ΗΠΑ επικήρυξαν με 10 εκατ. δολάρια Χαμενεΐ και Λαριτζανί - Έτοιμη για «μακρά σύγκρουση» με το Ισραήλ η Χεζμπολάχ

Ληστεία-μαμούθ στις ΗΠΑ: Συμμορία αρπάζει από κοσμηματοπωλείο κλοπιμαία αξίας 1,4 εκατ. ευρώ σε δευτερόλεπτα

Τζέφρι Έπσταϊν: Άντριου Ουίνδσορ και Πίτερ Μάντελσον ποζάρουν... αραχτοί και λάιτ πλάι του

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Σωτήρης Τσαφούλιας
  • Έτερος Εγώ
  • Πυγµαλίων ?αδακαρίδης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr