• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η Κομισιόν «παγώνει» επ’ αόριστον ρωσικά περιουσιακά στοιχεία ύψους 210 δισ. ευρώ - Ποιες χώρες εξέφρασαν ενστάσειςΦρίκη στην Ανάβυσσο: Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν μεσογειακή φώκιαΠρωτοφανές: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν εισέβαλλε απρόσκλητος στη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν - Τον έστησαν 40 λεπτάΣυναγερμός από ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes
δημοφιλές τώρα: Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   25.02.2020 12:51
Άκης Φωτόπουλος
Άκης Φωτόπουλος
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η Υπόθεση - «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές»📌 Και νέος κύκλος - «Ετερος εγώ - Κάθαρσις»📌 Info

Ετερος εγώ: Μια σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα

Ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ?ηµήτρης Λαΐνης προσπαθεί να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνοµία στο «Ετερος εγώ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Το βραβευµένο αστυνοµικό θρίλερ «Ετερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια (βραβείο κοινού στα ∆ιεθνή Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE, και βραβείο σκηνοθεσίας στο ∆ιεθνές Φεστιβάλ Κινηµατογράφου των Εθνών στην Ταορµίνα της Ιταλίας) έκανε πρεµιέρα τη ∆ευτέρα το βράδυ στη µικρή οθόνη τoυ Star Channel, µε τίτλο «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές». Η σειρά αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο της ταινίας, όπως προκύπτει και από τον τίτλο της, ο οποίος είναι αφιερωµένος στις χαµένες ψυχές.

Μέσα από τα οκτώ επεισόδια του σίριαλ (που θα παιχθούν από ∆ευτέρα µέχρι και Πέµπτη στο Star, µε ώρα έναρξης 23.20) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και πάλι τον εκκεντρικό καθηγητή Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρη Λαΐνη να προσπαθεί να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνοµία, τον προϊστάµενο του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών Απόστολο Μπαρασόπουλο και τον βοηθό του Παντελή Σκλαβή να συλλάβουν έναν κατά συρροήν δολοφόνο, που ακολουθώντας έναν αρχαίο µύθο βάζει στο στόχαστρο άλλους κατά συρροήν δολοφόνους.

LIFESTYLE03.03.2019 16:24
Το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» γίνεται τηλεοπτική σειρά (vid)
Το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» γίνεται τηλεοπτική σειρά (vid)

Η Υπόθεση - «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές»

Το «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές» παρουσιάζει µια σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαϊνης (Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης) καλείται από τις αστυνοµικές Αρχές προκειµένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάµεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σηµασία των συµβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την Αστυνοµία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των Αρχών, την υπόθεση αναλαµβάνουν ο προϊστάµενος του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών, Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης), και ο αστυνόµος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

eteros-ego-main.jpg

Και νέος κύκλος - «Ετερος εγώ - Κάθαρσις»

Μέσα στις επόµενες ηµέρες ξεκινούν τα γυρίσµατα του νέου κύκλου της σειράς µυστηρίου που θα φέρει τον τίτλο «Ετερος εγώ - Κάθαρσις» και θα προβληθεί µέσα στην επόµενη τηλεοπτική σεζόν από την Cosmote ΤV. Νέο πρόσωπο στη σειρά θα είναι ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας. Κατά τα άλλα, σε αυτόν τον νέο κύκλο ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαΐνης (Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης) καλείται να λύσει ακόµα ένα έγκληµα για να υπάρξει... κάθαρση!

f1_20pl.jpg

Info

Το σενάριο της σειράς είναι µια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει το σενάριο, σε συνεργασία µε την Κατερίνα Φιλιώτου, και τη σκηνοθεσία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εµφανίζονται οι: Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης, Μάνος Βακούσης και Πέτρος Λαγούτης. Συµµετέχουν επίσης οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα ∆ιδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη

Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο

Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Πυγµαλίων ?αδακαρίδης
  • Σωτήρης Τσαφούλιας
  • Έτερος Εγώ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr