Αέρας ανανέωσης στο Open - «Πακέτο», ξένες σειρές και αλλαγές στο «Μεσημέρι Yes»
Ενισχύεται το πρόγραµµα του Ανοιχτού Καναλιού τις επόµενες εβδοµάδες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις νέες παραγωγές έρχονται από την Koklonis Media. Η πρώτη δεν είναι άλλη από το λαµπερό «J2US», που θα κάνει πρεµιέρα µε παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη το Σάββατο 14 Μαρτίου, θα ακολουθήσει αργότερα ο δεύτερος κύκλος της ταξιδιωτικής εκποµπής «Μy Greece» µε τη ∆έσποινα Βανδή και σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη, ενώ υπάρχει ισχυρό ενδεχόµενο να δούµε φέτος το ανανεωµένο «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου.
Σύντοµα θα ξεκινήσουν οι προετοιµασίες της εκποµπής που θα προβάλλεται µία φορά την εβδοµάδα στο Open σε ζώνη prime time. Λίφτινγκ αναµένεται στο «Μεσηµέρι #yes», καθώς µεγαλύτερο κοµµάτι στην εκποµπή θα έχει η τρέχουσα καθηµερινή επικαιρότητα, χωρίς βέβαια αυτό να σηµαίνει πως από το µεσηµεριανό µαγκαζίνο θα φύγει το lifestyle.
Ο επανασχεδιασµός της εκποµπής ολοκληρώνεται αυτές τις ηµέρες και σύντοµα έρχεται στον τηλεοπτικό αέρα. To Open εξασφάλισε και ένα µεγάλο πακέτο ξένων ταινιών πρώτης προβολής, που έρχονται από τα κορυφαία κινηµατογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ, µεταξύ των οποίων η Disney, η Paramount, η New Regency και η Lionsgate.
Ηδη τα στελέχη του σταθµού τόσο στην Ενηµέρωση όσο και στην Ψυχαγωγία προετοιµάζονται και για την επόµενη τηλεοπτική περίοδο.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



