Και όμως συνέβη: Ένας «δεινόσαυρος» πέρασε πίσω από ρεπόρτερ της ΕΡΤ
Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων που είδε τι συνέβη, δεν έκανε κάποιο σχόλιο και συνέχισε κανονικά τον διάλογο με τη δημοσιογράφο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ζωντανές συνδέσεις, εν ώρα ρεπορτάζ έχουν και τα απρόοπτά τους. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση μιας δημοσιογράφου της ΕΡΤ, η οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, και μετέδιδε όλο το ρεπορτάζ με το νέο κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική.
Την ώρα που η δημοσιογράφος μιλούσε εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ένας... «δεινόσαυρος». Συγκεκριμένα βγήκε από την πόρτα και άρχισε να τρέχει, πηγαίνοντας από τη μία πλευρά στην άλλη. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Αλεξάνδρα Δουβαρά, που είδε τι συνέβη, δεν έκανε κάποιο σχόλιο και συνέχισε κανονικά τον διάλογο με τη δημοσιογράφο.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



