Το διαδίκτυο υποκλίνεται στη γυναίκα που τα δίνει όλα για να σβήσει τη φωτιά στην Ανάβυσσο
Στη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην Ανάβυσσο Αττικής μια γυναίκα από την Πολιτική Προστασία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη σβήσει και το διαδίκτυο υποκλίνεται...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η χθεσινή ημέρα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο μέτωπο των πυρκαγιών καθώς, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής στο OPEN TV, Βασίλης Βαθρακογιάννης, η Υπηρεσία καλέστηκε να αντιμετωπίσει 71 μέτωπα πυρκαγιών σε όλη τη χώρα.
Σε ένα από αυτά, στην Ανάβυσσο Αττικής, όπου μάλιστα εκκενώθηκε και οικοτροφείο με παιδιά, ο φωτογραφικός φακός του Άρη Μεσσίνη απαθανάτισε για το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μια γυναίκα από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σαρωνικού να καταβάλλει κυριολεκτικά κάθε προσπάθεια για να συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Δημήτρης Μεσσίνης, κάνοντας την γυναίκα αυτή viral μέσα σε λίγες ώρες, πράγμα απολύτως λογικό, αφού οι τρεις αυτές εικόνες αποδεικνύουν το μεγαλείο του να αντιλαμβάνεται κανείς ως ύψιστης σημασίας την έννοια «καθήκον».
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



