Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφήθηκε γεμάτη από μέλισσες
Δεν περίμενε κανείς τη φωτογράφηση της γνωστής ηθοποιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας που τιμάται κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου, η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε καλυμμένη από εκατοντάδες μέλισσες με σκοπό να εστιάσει την προσοχή στην ανάγκη προστασίας τους.
Η ηθοποιός προωθεί ένα νέο πρόγραμμα στο επίκεντρό του οποίου βρίσκονται γυναίκες επιχειρηματίες που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται για τη μελισσοκομία. Η φωτογράφιση έγινε για λογαριασμό του National Geographic.
«Όλοι στο σετ, εκτός από την Αντζελίνα, έπρεπε να φορούν προστατευτική στολή. Έπρεπε να υπάρχει ησυχία και να είναι αρκετά σκοτεινά για να παραμείνουν οι μέλισσες ήρεμες. Η Αντζελίνα στάθηκε ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες επί 18 λεπτά χωρίς ούτε ένα τσίμπημα», είπε ο φωτογράφος.
«Ανησυχούμε για πολλά πράγματα, υπάρχουν πολλές κακές ειδήσεις και γύρω μας η πραγματικότητα καταρρέει. Να και κάτι το οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε», είπε η Τζολί στο National Geographic.
Διαβάστε επίσης: Στο Καλλιμάρμαρο η νέα συλλογή του οίκου Dior
Δραματικό βίντεο από το ναυάγιο στην Κερύνεια: Καρέ καρέ η μάχη των επιβατών μετά την ανατροπή του σκάφους
Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Ήταν μαχαιρωμένο πάνω από 10 φορές
Τέλος εποχής: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής
«Μπλόκο» σε ChatGPT, Roblox και Reddit: Εντάσσονται στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



