Χιλή: Καλλιτέχνις του δρόμου βρέθηκε κρεμασμένη από χειροπέδες
Ξεχειλίζει η οργή από συνδικάτα και οργανώσεις που κάνουν λόγο για «κρατική δολοφονία» της «La Mimo»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «La Mimo», καθώς γυρνούσε στο Σαντιάγο ως καλλιτέχνις του δρόμου. Η 36χρονη Ντανιέλα Καράσκο βρέθηκε κρεμασμένη από χειροπέδες σε φράκτη στο πάρκο André Jarlan, στη συνοικία Pedro Aguirre Cerda, στα νότια της χιλιανής πρωτεύουσας.
Η νεκροψία δείχνει ότι ο θάνατος της Καράσκο προήλθε από ασφυξία και οι Αρχές της χώρας μιλούν επίσημα για αυτοκτονία, όμως συνδικάτα και φεμινιστικές οργανώσεις ζητούν δικαίωση, κάνοντας λόγο για κρατική δολοφονία.
Η φεμινιστική κολεκτίβα NiUnaMenos αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «την προπηλάκισαν, την βασάνισαν και την δολοφόνησαν». Η τελευταία φορά που η κοπέλα εθεάθη ζωντανή ήταν στις 19 Οκτωβρίου, όταν συνελήφθη στη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Χιλή.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




