Περού: Δήμαρχος έσπασε την καραντίνα και παρίστανε τον νεκρό για να μην συλληφθεί
Η άλλη διάσταση του συνθήματος «η φαντασία στην εξουσία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα από τα πολλά συνθήματα που κληροδότησε ο Μάης του '68 στην ανθρωπότητα είναι το «Η φαντασία στην εξουσία». Τη... δική του εκδοχή εφάρμοσε ένας δήμαρχος στο Περού, ο οποίος αποφάσισε να παραστήσει τον νεκρό, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς έσπασε την καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα λόγω κορονοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης Τανταρά, Jaime Rolando Urbina Torres, βγήκε έξω να πιει ποτά με τους φίλους του, παρά τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ. Ο δήμαρχος εντοπίστηκε μεθυσμένος από τις Αρχές σε νυχτερινό κέντρο, το οποίο θεωρητικά έπρεπε να είναι κλειστό, ωστόσο μπήκε σε φέρετρο και παρίστανε τον νεκρό για να αποφύγει τη σύλληψη.
Οι εικόνες του δημάρχου μέσα στο φέρετρο - με μάσκα στο πρόσωπο, μάλιστα - έγιναν viral ενώ άγνωστο παραμένει πώς και γιατί υπήρχαν ανοιχτά φέρετρα στον χώρο όπου συνελήφθη.
Στον πάτο της Ευρώπης η Ελλάδα στην ελευθερία του Τύπου και το 2026 - «Συστημική κρίση από το 2021»
Η μάχη σώμα με σώμα αστυνομικού με διαρρήκτη στον Κολωνό - Ο δράστης τον τραυμάτισε με κατσαβίδι
Βέροια: Ζευγάρι τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» στα γραφεία της ΔΥΠΑ για καθυστέρηση πληρωμής
Ήρθε το «τέλος» της ανδρικής υπογονιμότητας; Η νέα τεχνική που εντοπίζει... κρυμμένα σπερματοζωάρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



