Σεισμός: Η στιγμή που διασώστες σώζουν την τρίχρονη Ελίφ στη Σμύρνη
Η τρίχρονη Ελίφ κατάφερε να επιβιώσει από το σεισμό και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η τρίχρονη Ελίφ που κατάφερε να μείνει ζωντανή στα συντρίμμια για τρεις ολόκληρες μέρες έως ότου την εντοπίσουν οι διασώστες, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου.
Εικόνες από τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν το κοριτσάκι να το βγάζουν από τα ερείπια οι διασώστες και να το μεταφέρουν με φορείο σε ασθενοφόρο, 65 ώρες μετά τον σεισμό. Οι δύο αδελφές της Ελίφ και ο ένας της αδελφός είχαν σωθεί μαζί με τη μητέρα τους το Σάββατο, όμως αργότερα ένα από τα παιδιά υπέκυψε στα τραύματά του.
«Χίλια ευχαριστώ, σε εσένα, Θεέ μου. Βγάλαμε τη μικρή μας Ελίφ από τα ερείπια», έγραψε ο Μεχμέτ Γκουλούογλου, επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών της Τουρκίας (AFAD), στο Twitter.
Διαβάστε ακόμη
Πυρομαχικά 5,6 δισ. δολαρίων χρησιμοποίησε μέσα στις πρώτες δύο ημέρες του πολέμου στο Ιράν ο στρατός των ΗΠΑ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Άφαντος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τα σενάρια πίσω από την εξαφάνιση του νέου ηγέτη του Ιράν
Χρυσοί Σκούφοι 2026 - Τα βραβευμένα εστιατόρια και όσα είπαν οι περιχαρείς σεφ στο ethnos.gr
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



