Κορονοϊός: Φόρεσε την... φουστανέλα του και πήγε να εμβολιαστεί
Και πήγε για εμβόλιο και τίμησε την επέτειο της επανάστασης του 1821, ένας κύριος στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με διπλό στόχο βγήκε από το σπίτι του ένας κύριος. Αφενός με στόχο να τιμήσει την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της επανάσταση του 1821 και αφετέρου να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Ο κύριος είχε ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας για να εμβολιαστεί και βγαίνοντας από το σπίτι φόρεσε την... φουστανέλα του.
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κυρίτσης: Η γάτα του εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος»
«200 χρόνια πριν όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν να αποτινάξουν το ζυγό τον τούρκικο. Σήμερα πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε, να εμβολιαστούμε να αποτινάξουμε τον κορονοϊό. Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει. Ο λόγος είναι συμβολικός για να καλέσω όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.
Διαβάστε επίσης: Ανακαλύφθηκε ο πιο μακρινός «ραδιοφάρος» στο σύμπαν
Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



