Κωστής Σαββιδάκης: Μου πρότειναν να γίνω guest star σε κηδείες
Μια απίστευτη προσφορά δέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις συνειδήσεις του τηλεοπτικού κοινού είναι άμεσα συνδεδεμένος ως ο παπά – Γρηγόρης της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο λόγος για τον Κωστή Σαββιδάκη που όπως φαίνεται δύσκολα θα ξεμπερδέψει με την εικόνα του παπά.
Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο ηθοποιός σε μια συνέντευξή του, του έχει γίνει και σχετική επαγγελματική πρόταση με βάση την εικόνα του παπά που έχει!
«Ένας αγαπημένος φίλος δουλεύει σε ένα γραφείο τελετών μου ζήτησε να με βάλει στο τιμοκατάλογο ως guest star παπά και να βγάζω φωτογραφίες με κόσμο. Ήταν επαγγελματική πρόταση αλλά με πολύ χιούμορ. Ήταν καλά τα λεφτά πάντως», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του.
Διαβάστε επίσης: Ηγουμενίτσα: Δημοτικός σύμβουλος άλλαξε ρούχα με ανοιχτό το zoom!
Διαβάστε ακόμη
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



