Θεσσαλονίκη: Τύπωσε σε μπλουζάκι το πιστοποιητικό εμβολιασμού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Έναν… καινοτόμο τρόπο βρήκε άνδρας από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην χρειάζεται να κουβαλάει πάντα σε χαρτί ή στο κινητό του το πιστοποιητικό εμβολιασμού και να μπαίνει σε καταστήματα. Ο κ. Θανάσης Γιώγλου τύπωσε σε μπλουζάκι το απαραίτητο πιστοποιητικό για να.. διευκολύνει, όπως τονίζει, τον εαυτό του.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι το μπλουζάκι του κόστισε 20 ευρώ ενώ υπογράμμισε ότι μπορεί να σκαναριστεί από την εφαρμογή.
«Το έκανα για να αποφεύγω τη διαδικασία επίδειξης του πιστοποιητικού του κάθε φορά που πηγαίνω σε τράπεζες, δουλειές ή και σε καφέ» δήλωσε. «Θα κυκλοφορώ μόνο με αυτήν την μπλούζα, σκέφτομαι να τυπώσω ακόμα 4-5» πρόσθεσε.
«Το χρησιμοποίησα ήδη στο γήπεδο 5Χ5 που πηγαίνει ο γιος μου. Εκεί το έδειξα στον υπεύθυνο για να μπω στον χώρο» είπε και συμπλήρωσε πως ο υπεύθυνος έμεινε άναυδος.
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Το δραματικό SOS και οι θεωρίες για τα αίτια της τραγωδίας - Το χτύπημα της μοίρας για την Ελληνίδα αεροσυνοδό
«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή»: Επιμένουν οι αγρότες σε κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
Τα Χριστούγεννα επέστρεψαν στη Βηθλεέμ: Πιστοί από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην παρέλαση έπειτα από δυο χρόνια πολέμου
Πώς να μην πάρετε βάρος στις γιορτές: 5 tips να το αποφύγετε και να εξοικονομήσετε χρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



