Πυροσβέστες στη Γερμανία «απελευθέρωσαν» τα θέματα των προαγωγικών εξετάσεων από… πεισματάρικο χρηματοκιβώτιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι πυροσβέστες στην πόλη Μπόχολτ της δυτικής Γερμανίας έλαβαν μια ασυνήθιστη κλήση κινδύνου την Παρασκευή από ένα τοπικό λύκειο, αφού οι καθηγητές δεν μπόρεσαν να ανοίξουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε τις ερωτήσεις για τις τελικές εξετάσεις που επρόκειτο να δώσουν οι μαθητές.
Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η κλειδαριά είχε μπλοκάρει και άρχισαν να πριονίζουν το χρηματοκιβώτιο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Μπόχολτ. «Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μπόρεσαν να δώσουν τις εξετάσεις τους με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας», ανέφερε.
Ενώ οι καθηγητές επευφημούσαν τους πυροσβέστες που έσωσαν την κατάσταση, η αντίδραση των μαθητών ήταν ανάμεικτη. «Κάποιοι από αυτούς θα απολάμβαναν μάλλον ένα ηλιόλουστο πρωινό στην εξοχή αντί γι' αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Matthias Hanne.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




