Πυροσβέστες στη Γερμανία «απελευθέρωσαν» τα θέματα των προαγωγικών εξετάσεων από… πεισματάρικο χρηματοκιβώτιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι πυροσβέστες στην πόλη Μπόχολτ της δυτικής Γερμανίας έλαβαν μια ασυνήθιστη κλήση κινδύνου την Παρασκευή από ένα τοπικό λύκειο, αφού οι καθηγητές δεν μπόρεσαν να ανοίξουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε τις ερωτήσεις για τις τελικές εξετάσεις που επρόκειτο να δώσουν οι μαθητές.
Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η κλειδαριά είχε μπλοκάρει και άρχισαν να πριονίζουν το χρηματοκιβώτιο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Μπόχολτ. «Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μπόρεσαν να δώσουν τις εξετάσεις τους με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας», ανέφερε.
Ενώ οι καθηγητές επευφημούσαν τους πυροσβέστες που έσωσαν την κατάσταση, η αντίδραση των μαθητών ήταν ανάμεικτη. «Κάποιοι από αυτούς θα απολάμβαναν μάλλον ένα ηλιόλουστο πρωινό στην εξοχή αντί γι' αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Matthias Hanne.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




