Θεσσαλονίκη: Μετά τη... βουτιά σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών πλύθηκε στο σιντριβάνι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε υπόγειο κάδο ανακύκλωσης μπήκε άνδρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αποσπάσει ό,τι θεωρούσε χρήσιμο και ακολούθως, επειδή λερώθηκε, βούτηξε μετά σε ένα σιντριβάνι για να ξεπλυθεί.
Όπως μπορεί να δει κανείς σε βίντεο που ανέβασε ένας πολίτης, στην ομάδα του Facebook: «Θεσσαλονίκη - Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα», δύο άνδρες αποφασίζουν να κλέψουν από έναν υπόγειο κάδο ανακύκλωσης στην οδό Καρόλου Ντιλ. Επειδή όμως ο κάδος είναι βαθύς, ο ένας άνδρας αποφασίζει να μπει μέσα με τον βοηθό του από έξω, να βγάζει τα χαρτόκουτα και ότι άλλο μπορεί να τους φαινόταν χρήσιμο.
Όταν ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους ο άνδρας που είχε μπει μέσα στον κάδο, βγήκε με τη βοήθεια του φίλου του, και προκειμένου να ξεπλυθεί, όπως βλέπει κανείς στο βίντεο, σπεύδει στο διπλανό σιντριβάνι, όπου βουτά το κεφάλι του και πλένει τα χέρια του.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




