Μια «παραλία» στο κέντρο της Αθήνας - Roof top ξενοδοχείου προσφέρει ανάσες δροσιάς στην πόλη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παραλία στο κέντρο της Αθήνας; Κι όμως. Ξενοδοχείο διαμόρφωσε την πισίνα του κατά τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει παραλία και να προσφέρει ανάσες δροσιάς τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Όπως είπε στο Open ο Φώτης Βερνάρδος, Υπεύθυνος του ξενοδοχείου, η πισίνα δεν απευθύνεται μόνο σε όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο αλλά και σε όσους θέλουν να κάνουν απλά μία βουτιά για να δροσιστούν.
«Εμείς ανοίγουμε κάθε μέρα στις 10 το πρωί. Μέχρι τις 6 λειτουργεί η πισίνα και μετά από τις 7 ο χώρος διαμορφώνεται για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας ή το φαγητό σας στο ωραίο κυκλαδίτικο ταβερνάκι που έχουμε», συμπλήρωσε.
«Ο εμπνευστής της όλης ιδέας ήταν ο ιδιοκτήτης του ομίλου ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός. Στην ουσία θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το roof top του ξενοδοχείου μας αλλά να μην κάνουμε ένα ακόμα συνηθισμένο roof top», ανέφερε.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



