Επική γκάφα: Στην Κάτω Αχαΐα μπέρδεψαν την 25 Μαρτίου με... την 28η Οκτωβρίου - Τελικά το διόρθωσαν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Γκάφα, παράβλεψη ή καθυστέρηση, ότι από τα τρία και να ήταν η γκάφα των υπευθύνων στην Κάτω Αχαΐα να τοποθετήσουν εξέδρα για τους επίσημους με μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου αντί για την 25 Μαρτίου προκάλεσε γέλια και αντιδράσεις.
Ειδικότερα, το θέμα ανέδειξε με αναρτήσεις του στα social media o Άγγελος Καραντζάς στο Facebook: «Επειδή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν κάποιοι τι μήνα έχουμε και τι γιορτάζουμε αύριο ας το διορθώσουν άμεσα γιατί ……. Κάτω Αχαΐα 24-3-2023. Ζήτω η 25 Μαρτίου!».
Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έκανε γρήγορα το γύρο του Διαδικτύου, με τους υπευθύνους να σπεύδουν άρον άρον να το διορθώσουν.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr, ενδέχεται ο υπεύθυνος για τον στολισμό να μπέρδεψε τις… έτοιμες πινακίδες. Μία άλλη εκδοχή είναι να τοποθετήθηκαν αρχικά οι εξέδρες με σκοπό στην πορεία να αλλαχτεί η επιγραφή. Όπως φαίνεται λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι κόλλησαν την νέα πινακίδα με την «25η Μαρτίου», όμως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το νέο αυτοκόλλητο είναι πιο μικρό από την αρχικό.
Οι ίδιοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι απλά δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν την πινακίδα έτσι και ότι αυτό θα γινόταν πριν την 25 Μαρτίου.
- Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Μπορούμε να πετύχουμε την επενδυτική βαθμίδα μέσα στο 2023 - Δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης του νερού
- Μετά τη Credit Suisse «κλυδωνίζεται» η Deutsche Bank: Σε «ελεύθερη πτώση» η μετοχή της - Πανικός στις αγορές
- «Καμπανάκι» από ΕΟΔΥ: Η φυματίωση παρουσιάζει αυξητική τάση – Κατά μέσο όρο 570 περιπτώσεις ετησίως
- Γιατί ο μπακαλιάρος και η σκορδαλιά έχουν συνδεθεί με την 25η Μαρτίου; Οι επικρατέστερες θεωρίες
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Στο στόχαστρο η Deutsche Bank - Sell-off για τις τραπεζικές μετοχές
Βενεζουέλα: Μετά το «χρυσό» 72ωρο, μάχη απέναντι στις πιθανότητες - «Πίστεψα ότι θα πεθάνουμε», λέει κάτοικος στο ethnos.gr
Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» - Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος εγκαυματίας
«Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα: Φανάρια παραμορφώνονται, άσφαλτος υποχωρεί και πολίτες τηγανίζουν αυγά στον δρόμο
Τραγωδία στη Γαλλία: Συντριβή αεροσκάφους με αλεξιπτωτιστές - Τουλάχιστον 11 νεκροί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



