Εικόνες τρόμου: Τεράστιος καρχαρίας επιτίθεται σε βάρκα ψαρά με τα σαγόνια του - Τον κλώτσησε στο κεφάλι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στιγμές τρόμου έζησε ένας ψαράς στην Χαβάη καθώς ένας τεράστιος καρχαρίας όρμησε στη βάρκα του.
Το σκηνικό καταγράφηκε σε κάμερα. Στο κλιπ των 18 δευτερολέπτων, ο ψαράς Scott Haraguchi φαίνεται να τραβάει ήσυχα την πετονιά του στα ήρεμα νερά 3 χιλιόμετρα έξω από το νησί O'ahu της Χαβάης.
Ξαφνικά «άκουσα έναν ήχο, κοίταξα ψηλά και είδα ένα φαρδύ καφέ πράγμα στο πλάι του καγιάκ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν χελώνα», είπε.
Στη συνέχεια, ο καρχαρίας βγάζει το κεφάλι του από το νερό και φαίνεται επιτίθεται με τα σαγόνια του στο σκάφος. Ο ψαράς ανέφερε πως μόλις έφτασε στο σπίτι του συνειδητοποίησε ότι είχε ρίξει κλωτσιά στο κεφάλι του θαλάσσιου ζώου!
Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Haraguchi είπε ότι η «συνάντηση» ήταν μια υπενθύμιση να ζήσει στο έπακρο. «Συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι σύντομη, ο χρόνος είναι λίγος στη γη», είπε ο ίδιος.
- Στις 28 Μαΐου τα σπουδαία για πρόεδρο στην Τουρκία: Με προβάδισμα προς τον δεύτερο γύρο των εκλογών ο Ερντογάν – Ρυθμιστής ο Σινάν Ογάν
- Πως «διαβάζει» η Αθήνα το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών: Τι περιμένει για την επόμενη ημέρα
- Προσωπικός γιατρός: Ενισχύεται με επιπλέον 7 εκατ. ευρώ για την εγγραφή των πολιτών
- Τρομακτικό τροχαίο στο Μεξικό: Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο – Τουλάχιστον 13 νεκροί, μέλη της ίδιας οικογένειας!
- Φυσικό αέριο: Κλείνει σήμερα η 1η δημοπρασία στο πρόγραμμα κοινών αγορών της Κομισιόν - 77 εταιρείες ζητούν 11,6 δισ. κ.μ.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



