Μεγαλόπολη: Ψαράς αλίευσε γουλιανό 70 κιλά με καλάμι - Τον άφησε πάλι πίσω
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Απίστευτη ψαριά κατάφερε ένας νεαρός στη λίμνη της Μεγαλόπολης καθώς ψάρεψε ένα γουλιανό 70 κιλών!
Όπως εκμυστηρεύτηκε στο τοπικό μέσο kafeneio-megalopolis, ο ερασιτέχνης ψαράς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με ένα καλάμι θα μπορούσε να ψαρέψει ένα τέτοιο θηρίο.«Γενικά ψαρεύω από μικρό παιδί και σε θάλασσες και σε γλυκά νερά. Τις προάλλες έβγαλα το μεγαλύτερο ψάρι της ζωής μου με καλάμι σε λίμνη της Μεγαλόπολης, έναν γουλιανό περίπου 70kg. Μου πήρε 40 λεπτά μέχρι να καταφέρω να τον βγάλω. Το ψάρι επέστρεψε πίσω στο φυσικό του περιβάλλον ζωντανό αμέσως μετά τις φωτογραφίες. Γενικά, πάντα τα απελευθερώνω, ασχέτως μεγέθους».
Ο γουλιανός είναι ένα μεγάλο είδος γατόψαρου, αποκρουστικό στην όψη με πολύ νόστιμο κρέας όμως και χωρίς αγκάθια. Τρώγεται συνήθως τηγανιτός σε φέτες ή ψητός στα κάρβουνα. Το είδος ζει σε γλυκά νερά και ξεπερνά σε βάρος τα 100 κιλά, ενώ ζει σχεδόν 50 χρόνια. Eίναι επίμηκες, χωρίς λέπια και προτιμά περιοχές με λασπώδη πυθμένα.
Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
«Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



