Γαλλία: Δεν έδινε κανείς το χέρι σε ακροδεξιό βουλευτή - Τον απέφυγαν ακόμα και με «πέτρα - ψαλίδι - χαρτί»
Επικές εικόνες στη γαλλική Εθνοσυνέλευση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την γαλλική Εθνοσυνέλευση και την άρνηση των μελών να κάνουν χειραψία με τον νεοδιορισθέντα βουλευτή του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Φλαβιέν Τερμέ.
Πώς απέφυγαν οι βουλευτές τον ακροδεξιό 22χρονο συνάδελφο τους
Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο αριστερός βουλευτής της Γαλλίας, Φρανσουά Πικεμάλ, ο οποίος για να τον αποφύγει έκανε «πέτρα - ψαλίδι - χαρτί» και έφυγε με ένα χαμόγελο.
Στο βίντεο φαίνεται και η δυσαρέσκεια των υπόλοιπων βουλευτών για τον 22χρονο Τερμέ, με κάποιους να αποφεύγουν και να τον κοιτάξουν.
I’d already seen the rock-paper-scissors moment but the longer video is even better imo. sheer disdain among the newly-elected Deputies in France’s Parliament for the far-right
— Sorcha Ní Nia (@Luiseach) July 21, 2024
pic.twitter.com/bLunjRI0Xo
«Στις κάλπες σαν ψαλίδι, στο τέλος είναι το NFP που κερδίζει», έγραψε ο Πικεμάλ στο X, αναφερόμενος στα αποτελέσματα του αριστερού συνασπισμού Νέο Λαϊκό Μέτωπο, που βγήκε πρώτο στις εκλογές, σε μια ιστορική αναμέτρηση.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



