Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μετέτρεψε το μηχανάκι του σε... έλκηθρο και μεταφέρει παραγγελίες με τη στολή του Άγιου Βασίλη
Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει παντού το κλίμα των γιορτών και σκορπά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετατρέπει εδώ και πέντε χρόνια σε κάθε εορταστική περίοδο το μηχανάκι του σε έλκηθρο, ντύνεται Άγιος Βασίλης και με την κόκκινη στολή μοιράζει τις παραγγελίες σε σπίτια και καταστήματα.
Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει παντού το κλίμα των γιορτών και σκορπά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα, αρκετοί είναι οι περαστικοί που σταματούν στο δρόμο, για να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες.
Πρόκειται για έναν ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, όπως ανέφερε στον ANT1, φροντίζει κάθε χρόνο ο στολισμός της μηχανής του αλλά και του ίδιου να γίνεται πιο ενισχυμένος.
«Στολίζω το μηχανάκι εδώ και πέντε χρόνια και πηγαίνω στα καταστήματα για να παραλάβω τις παραγγελίες με τη στολή του Άγιου Βασίλη» ανέφερε στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια πηγαίνει στα σπίτια με το... έλκηθρο για να παραδώσει τα «δώρα».
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




