Μαγευτικό θέαμα: 160 φλαμίνγκο έκαναν στάση στη λιμνοθάλασσα της Αλυκής στη Νάξο
Ένα εντυπωσιακό θέαμα με πάνω από 160 φλαμίνγκο να σταματούν για ανεφοδιασμό στον υγρότοπο της Αλύκης είχαν την ευκαιρία να δουν οι κάτοικοι της Νάξου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα εντυπωσιακό θέαμα με πάνω από 160 φλαμίνγκο να σταματούν για ανεφοδιασμό στον υγρότοπο της Αλύκης είχαν την ευκαιρία να δουν οι κάτοικοι της Νάξου.
Εντυπωσιακό θέαμαΣυγκεκριμένα το «Καταφύγιο Άγριας Ζωής-Αλυκή Νάξου» με ανάρτησή του αναφέρει: «Μετά από την άφιξη των 70 φλαμίνγκο στην Αλυκή που έμειναν για λίγες ώρες, ένα νέο σμήνος, αποτελούμενο από περισσότερα από 160 άτομα, σταμάτησε στον μοναδικό αυτόν υγρότοπο για ανεφοδιασμό.
Η θέα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή αυτή τη φορά, καθώς το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα των φλαμίνγκο κυριάρχησε στο τοπίο της Αλυκής, εκπλήσσοντας όλους όσοι είχαν την τύχη να το απολαύσουν.
Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου παρακολουθεί συνεχώς την περιοχή της Αλυκής, καθώς εκτός από τα φλαμίνγκο, πολλά άλλα είδη άγριων πτηνών καταφθάνουν ή φωλιάζουν στη λιμνοθάλασσα.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




