Θεατής προσπάθησε κοντρόλ και… σωριάστηκε!
Επική γλίστρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα απρόσμενο και ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης Ονδούρα – Ελ Σαλβαδόρ για τη 2η αγωνιστική του Gold Cup, στο Shell Energy Stadium του Χιούστον.
Επική γλίστρα
Καθώς η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ, ένας θεατής από τα επίσημα του γηπέδου, με όλη την αυτοπεποίθηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, προσπάθησε να την κοντρολάρει. Ωστόσο, η απόπειρά του εξελίχθηκε σε ένα viral "epic fail", καθώς γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος, προκαλώντας γέλια και χειροκροτήματα από τους θεατές!
Το περιστατικό, που καταγράφηκε από τις κάμερες του σταδίου σε ζωντανή μετάδοση, έκανε γρήγορα τον γύρο των social media.
Διαβάστε ακόμη
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



