Ξαπλώστρα 450 ευρώ και πρέπει να λέμε και «ευχαριστώ»; Το βίντεο TikToker για τη Μύκονο που κάνει χαμό
Αντιδράσεις, ερωτήματα αλλά και γέλιο έχει προκαλέσει το βίντεο TikToker🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιδράσεις, ερωτήματα αλλά και γέλιο έχει προκαλέσει το βίντεο TikToker, που δείχνει ενθουσιασμένος με τις... φθηνές ξαπλώστρες στη Μύκονο!
Ο TikToker λέει πως σε γνωστό beach bar η πρώτη σειρά κοστίζει... μόλις 450 ευρώ! Τιμή που, όπως λέει, είναι απολύτως λογική σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχονται. Έτσι λέει, τώρα αν τρολάρει ή όχι, δεν το γνωρίζουμε.
«Ξαπλώστρα μόνο με 450 ευρώ στη Μύκονο και όλοι έχετε πέσει να τους φάτε, παραλείποντας το πιο σημαντικό: το service που παρέχουν. Σας έχουν στον αφρό. Οι μάγκες δεν αφήνουν γόπα να πέσει κάτω χωρίς να τη μαζέψουν. Μάθετε να κοιτάτε και τα θετικά και την ποιότητα. Τα θετικά και η ποιότητα πληρώνονται. Αν θέλετε υπάρχει και η άλλη πλευρά της Μυκόνου, με σουβλάκι 3,30 -δεν είναι κακό», λέει στο βίντεό του.
Στα σχόλια έχει γίνει χαμός, με κάποιους να κάνουν πλάκα και άλλους να ασκούν κριτική: «Εντωμεταξύ τα παιδάκια πεινάνε στον κόσμο.....άνευ λόγου τέτοια υπερβολή πραγματικά ....», γράφει χρήστης.
Το βίντεο
@topg____ Φθηνή vs ακριβή ζωή ? #fyp #mykonos ? πρωτότυπος ήχος - TOPG__
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



