Χάος σε πανήγυρι: Άγριος καυγάς, πέταγαν μέχρι και καρέκλες – Μάταια προσπαθούσε να τους ηρεμίσει η Γωγώ Τσαμπά
Και αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό βίας σε πανηγύρι το φετινό καλοκαίρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Αυγούστου σε πανηγύρι που διεξαγόταν στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας, όταν σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παρευρισκομένων.
Τι ακριβώς συνέβη
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η ένταση κλιμακώθηκε και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει συμπλοκή.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, εκτοξεύτηκαν τραπέζια, καρέκλες και μπουκάλια, την ώρα που στη σκηνή τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια Γωγώ Τσαμπά. Η ίδια απηύθυνε έκκληση για ηρεμία και διέκοψε προσωρινά τη συναυλία, δηλώνοντας πως σε περίπτωση που δεν σταματήσει η ένταση, θα αποχωρήσει από τη σκηνή.
Επαναλαμβανόμενα περιστατικά
Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, καθώς παρόμοια επεισόδια έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες σε πανηγύρια στην ευρύτερη περιοχή. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε πολίτες και μέλος της διοργάνωσης, στο τέλος τοπικής εκδήλωσης.
Ακόμη πιο σοβαρό ήταν το περιστατικό που καταγράφηκε τον Ιούνιο στη Λέσβο, όπου ένας 35χρονος δέχτηκε 18 χτυπήματα με μαχαίρι κατά τη διάρκεια πανηγυριού.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




