Η Μαρία Μενούνος τραγουδά Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μενούνος εκφράζει δημόσια την αγάπη της για την Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μενούνος εκφράζει δημόσια την αγάπη της για την Ελλάδα και την καταγωγή της. Ωστόσο, το νέο της βίντεο ξεχώρισε και συγκίνησε χιλιάδες χρήστες στα social media — όχι μόνο χάρη στη φωνή της, αλλά και στην αυθεντικότητα που αποπνέει.
Μαζί με τον πατέρα της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ερμηνεύει το αγαπημένο λαϊκό ντουέτο «Δεν θέλω τέτοιους φίλους» των Πασχάλη Τερζή και Νατάσας Θεοδωρίδου, δημιουργώντας μια γνήσια, συγκινητική στιγμή γεμάτη υπερηφάνεια και ζεστασιά.
Το βίντεο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes, κοινοποιήσεις και σχόλια θαυμασμού. Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με τη φυσικότητα και την απλότητα της σκηνής — δύο φωνές, πατέρας και κόρη, να τραγουδούν ένα εμβληματικό κομμάτι του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου χωρίς φίλτρα και υπερβολές.
«Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




