Ληστεία στο Λούβρο: Viral η διαφήμιση από την εταιρεία που πουλάει γερανούς
«Με ένα ανυψωτικό… γίνεσαι και διαρρήκτης»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η κινηματογραφική ληστεία των ανεκτίμητων κοσμημάτων στο μουσείο του Λούβρου μπορεί να προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία και απορία, όμως μια γερμανική εταιρεία βρήκε την… αστεία πλευρά της υπόθεσης. Η Bocker, γνωστή για τα ανυψωτικά μηχανήματά της, αποφάσισε να αξιοποιήσει το γεγονός με μια χιουμοριστική διαφήμιση που ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να προσεγγίσουν παράθυρο του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας ανυψωτικό όχημα της συγκεκριμένης εταιρείας, παριστάνοντας μάλιστα τους εργάτες, χωρίς να κινήσουν την παραμικρή υποψία. Η φωτογραφία του μηχανήματος από τη στιγμή της εισβολής κυκλοφόρησε άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας τα βλέμματα.
Η Bocker δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη: πήρε το επίμαχο στιγμιότυπο και το μετέτρεψε σε διαφημιστικό υλικό, καταφέρνοντας να προωθήσει τα προϊόντα της με αφοπλιστικό χιούμορ, παρά το σοβαρό περιστατικό στο οποίο αυτά… πρωταγωνίστησαν.
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων στο Χαλάνδρι - Διεθνής διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



