Γεωργία Μπιτάκου: Ποια είναι η δικηγόρος - αρχηγός κινήματος που καθύβρισε τον Τσίπρα
Ήταν η διοργανώτρια του συλλαλητηρίου για το «Μακεδονικό»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, με σκληρούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές, μέσα στο αεροπλάνο όπου συνταξίδευαν, είναι μία γυναίκα με πολυσχιδή, εθνικοπατριωτική δράση. Είναι η δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και στο πρόσφατο παρελθόν ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν οργανωτικά στο συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018. Μάλιστα, για την εν λόγω διοργάνωση είχε δώσει συνέντευξη και στον Γιώργο Αυτιά.
Οι ικανότητές της φάνηκαν και στους αγώνες πολεμικών τεχνών τους οποίους διοργανώνει, έχοντας ρόλο του ατζέντη. Ξεκίνησε με αγώνες του αδερφού της, Σταμάτη Μπιτάκου, και επέκτεινε τη δράση της, κάτι που την έκανε την πρώτη γυναίκα που είχε ένα τέτοιον ρόλο σε μαχητικά events.
Στη συνέχεια της πορείας της, η δημοσιογράφος στο επάγγελμα, δικηγόρος όπως είπε στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της φραστικής της επίθεσης, προσπάθησε να πάει ένα βήμα πιο πέρα από το συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, δημιουργώντας το εθνικιστικό κίνημα «Διέξοδος Ελλάς».
Πρόσφατα, συμμετείχε στη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, στις Βρυξέλλες, για την «ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών».


Σήμερα, πάντως, όλο το διαδίκτυο μιλά για τη φραστική επίθεσή της στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:
Ξαναζεσταίνεται το «φλερτ» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Τι θα μπει στο καλάθι της ΔΕΘ
Η μεγάλη σύγχυση με τον χρόνο των εκλογών, τα ντέρμπι στα ψηφοδέλτια και ένα comeback στην Α΄Αθηνών
Ξεκινούν νέο... χορό κινητοποιήσεων οι αγρότες - Ορατό το ενδεχόμενο για «θερμό» καλοκαίρι
Το «δώρο» που έκανε άθελά του ο Τραμπ στο Ιράν: «Τους δώσαμε ένα όπλο πιο ισχυρό από οποιαδήποτε πυρηνική βόμβα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




