Κατακλυσμός στο Μιλάνο προκαλεί τεράστια προβλήματα και μεγάλες ζημιές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αργά σήμερα το απόγευμα στο Μιλάνο σημειώθηκε ισχυρή καταιγίδα. Μέσα σε δυο ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της ιταλικής συμπρωτεύουσας οι πυροσβέστες δέχθηκαν πάνω από 180 κλήσεις.
Οι πολίτες ζήτησαν την βοήθεια της πυροσβεστικής λόγω της πτώσης δέντρων σε μεγάλους δρόμους ή ζημιών που υπέστησαν στέγες σπιτιών από τον δυνατό αέρα.
Improvviso vento forte a #Milano come nelle previsioni, gli alberi stavolta hanno tenuto bene. pic.twitter.com/2FgzPdDom9
— Gianluca p. (@GianlucaParla) August 26, 2023
Η κακοκαιρία προκάλεσε επίσης προβλήματα στην κυκλοφορία των τραμ του Μιλάνου και σε μέρος των σιδηροδρομικών συνδέσεων. Ένας άνδρας, 68 ετών, τραυματίσθηκε ελαφρά στο κεφάλι από κεραμίδι, το οποίο αποκολλήθηκε από κτήριο στο κέντρο της πόλης. Εξαιτίας της πτώσης δέντρου, διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Μιλάνο με την Γένοβα.
A #Milano ora pioggia e vento. Un pomeriggio di ordinario temporale estivo di fine estate. pic.twitter.com/XPyG4eJlQx
— Raffaella Regoli (@RaffaellaRegoli) August 26, 2023
Οι δήμαρχοι του Μιλάνου και της Μόντζα έκλεισαν νωρίτερα σήμερα τα δημόσια πάρκα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο ισχυρός άνεμος προκάλεσε την πτώση δεκάδων δέντρων, τέλος, και στην πόλη Βερτσέλι της Λομβαρδίας.
Assago (MI), danni del #maltempo: un albero cade sulla Tangenziale Ovest di Milano pic.twitter.com/AKUMJzC3gK
— Local Team (@localteamit) August 26, 2023
Όσα είπαν Τραμπ και Πούτιν: Η πρόταση για τα αποθέματα ουρανίου του Ιράν και η εκεχειρία στην Ουκρανία
Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βουτιά» 2,5 μονάδων για τη ΝΔ - Μειώνεται η ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ
Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ
«Δαίμονες ή μεσσίες;»: Γιατί οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης θέλουν να τις φοβόμαστε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



