Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικό βίντεο από το Πήλιο - Αυτοκίνητα χάνονται μέσα στα κύματα - Πάνω από 1,5 μέτρο η στάθμη του νερού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονίζουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το Πήλιο που πλήττεται από την ισχυρή κακοκαιρία Daniel η οποία έχει μετατρέψει σε ποτάμια κεντρικούς δρόμους σε όλη τη Μαγνησία. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου και συγκεκριμένα στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη.
Μάλιστα το νερό είχε τέτοια ορμή που παρέσυρε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής, χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο από τα social media που δείχνει ένα ΙΧ να χάνεται μέσα στα κύματα.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία.
«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές...».
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



