Κακοκαιρία Daniel: Δραματική η κατάσταση στο Ριζοβούνι Καρδίτσας – «Ο Ιανός ήταν ψιχάλα μπροστά σε αυτό»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βιβλική είναι η καταστροφή στον κάμπο της Καρδίτσας, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel. Στο σημείο, πολλά χωριά έχουν εκκενωθεί ενώ, σε άλλα, είναι σε εξέλιξη οι εκκενώσεις.
«Έσπασαν» τα ποτάμια
Τα ποτάμια της περιοχής έχουν «σπάσει» πλημμυρίζοντας τα πάντα ενώ, στην περιοχή του Δομοκού, βρέχει καταρρακτωδώς αυτή την ώρα.Και στην Καρδίτσα, όμως, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχει σχηματιστεί μία λίμνη, η στάθμη των νερών της οποίας ανεβαίνει συνεχώς.

Χαρακτηριστικές της κατάστασης είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε κάτοικος από το Ριζοβούνι Καρδίτσας.

«Ο ΙΑΝΟΣ ήταν ψιχάλα μπροστά στο σημερινό φαινόμενο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, στην κεντρική πλατεία του χωριού η εκκλησία έχει τουλάχιστον ένα μέτρο νερό ενώ, όλη η πλατεία, έχει μετατραπεί σε λίμνη. Οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι και οι κάτοικοι προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να σώσουν τις περιουσίες τους.

Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις μετά το αμερικανικό ρεσάλτο σε ιρανικό πλοίο: Δεν συνεχίζουμε λέει το Ιράν - Απειλές από τον Τραμπ
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




