Μαρουσάκης: Καλοκαιρινός καιρός με 37άρια το Σαββατοκύριακο - Πότε έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπόρες και τοπικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενώ παράλληλα κάνει αναφορά και στο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.
Όπως είπε το απόγευμα με την άνοδο της θερμοκρασίας θα σημειωθούν βροχοπτώσεις προς τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ από την Παρασκευή και μετά θα σημειωθεί μεγαλύτερη άνοδος της θερμοκρασίας.
Όπως εξήγησε, ιδιαίτερα το Σάββατο και την Κυριακή θα σημειωθούν θερμοκρασίες που θα αγγίζουν μέχρι και τους 37 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας.
Στη συνέχει εξήγησε ότι από τη Δευτέρα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα μας που θα έρθει από την Ιταλία και θα φέρει βροχές και καταιγίδες που θα χτυπήσουν τη Δυτική Ελλάδα από την Κυριακή το απόγευμα, ενώ θα πέσουν και μεγάλα ύψη βροχής.
Ξαναζεσταίνεται το «φλερτ» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Τι θα μπει στο καλάθι της ΔΕΘ
Η μεγάλη σύγχυση με τον χρόνο των εκλογών, τα ντέρμπι στα ψηφοδέλτια και ένα comeback στην Α΄Αθηνών
Ξεκινούν νέο... χορό κινητοποιήσεων οι αγρότες - Ορατό το ενδεχόμενο για «θερμό» καλοκαίρι
Το «δώρο» που έκανε άθελά του ο Τραμπ στο Ιράν: «Τους δώσαμε ένα όπλο πιο ισχυρό από οποιαδήποτε πυρηνική βόμβα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




