Άσπρισε η Βόρεια Ελλάδα: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία εξπρές με χιόνια και καταιγίδες τις επόμενες ώρες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία εξπρές με τις βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις να πλήττουν πολλές περιοχές. Μάλιστα, στη Βόρεια Ελλάδα πολλές περιοχές έχουν «ντυθεί»...στα λευκά. Στη Φλώρινα τα εκχιονιστικά δίνουν μάχη για να διατηρήσουν ανοιχτούς τους δρόμους, ο αποχιονισμός είναι εντατικός και στη Θεσσαλία, ενώ στο κέντρο της Αθήνας η άσφαλτος κάταπιε ένα ταξί οταν υποχώρησε το οδόστρωμα.
Μάλιστα, στο Νυμφαίο Φλώρινας όπου οι κάτοικοι του χωριού που βρίσκεται περίπου στα 1.350 μέτρα υψόμετρο είδαν το χιόνι να φτάνει ακόμα και το 1,5 μέτρο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr.
Live η πορεία των φαινομένων
Θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα
β) Tην Κυριακή (17-12-2023) οι θυελλώδεις βοριάδες θα διατηρηθούν στα 8 μποφόρ μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο και μέχρι τη νύχτα στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο.
Δ. Παγετός θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Ελλάδα που τοπικά την Κυριακή στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρός.
Με κακοκαιρία ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα, αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βροχοπτώσεις, ακόμα και τα χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο συνθέτουν το σκηνικό του καιρού.
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



