Μαρουσάκης: Ο Απρίλιος μπαίνει στον Δεκέμβριο για λίγες μέρες - Τι καιρό θα έχουμε τα Χριστούγεννα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Βελτιώνεται από σήμερα ο καιρός, με το κρύο να υποχωρεί και η ηλιοφάνεια τις επόμενες ώρες θα κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.
Καλός θα είναι σήμερα, Δευτέρα ο καιρός και στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 15-16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη χιόνισε στα ορεινά τις προηγούμενες ώρες και ο καιρός έχει βελτιωθεί.
Ο Απρίλιος μπαίνει στον Δεκέμβριο
Αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, ο Απρίλιος θα μπει και πάλι μέσα στον Δεκέμβριο και θα βλέπουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει κοντά στους 18-20 βαθμούς Κελσίου.
Ωστόσο, την Πέμπτη ξεκινά νέο κύμα κακοκαιρίας που διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή, που θα δώσει βροχές και καταιγίδες κυρίως προς τα ανατολικά και νότια.
Με τι καιρό θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα
Ο καιρός θα βελτιωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και έτσι θα συνεχίσει μέχρι και τα Χριστούγεννα, με σχ3εδόν ανοιξιάτικες συνθήκες. Τη Δευτέρα των Χριστουγέννων ο υδράργυρος θα φτάσει τους 18-20 βαθμούς Κελσίου.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



