Εικόνες χάους στο Σουφλί: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε το Αμόριο - Σοβαρές ζημιές σε στέγες σπιτιών
Παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του ο ανεμοστρόβιλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στο Αμόριο Σουφλίου ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή τα ξημερώματα.
Ξηλώθηκαν στέγες, έπεσαν δέντρα
Ο ανεμοστρόβιλος είχε μεγάλη ένταση και σύμφωνα με το evros-news.gr ξεκίνησε από την είσοδο του χωριού και κινήθηκε παράλληλα στην εθνική οδό, τον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, όπου έπληξε τα πάντα σε μια απόσταση αρκετών μέτρων.
Το ασυνήθιστο για την περιοχή φαινόμενα, ξήλωσε τις στέγες σπιτιών που είναι οι περισσότερες κεραμοσκεπές, δέντρα, παρέσυρε κάδoυς, έσπασε πινακίδες και τζάμια, ενώ σκόρπισε παντού αντικείμενα.
Στο σημείο βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Ορφέα του δήμου Σουφλίου Μιχάλης Πιτιακούδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δαρούσης και ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Χριστοδούλου, που έκαναν αυτοψία στην περιοχή.
Από νωρίς ξεκίνησαν οι καθαρισμοί
Άμεσα κάλεσαν συνεργεία του δήμου Σουφλίου και με μηχανήματα ξεκίνησε ο καθαρισμός της περιοχής από τα υλικά και τα σπασμένα δέντρα. Παράλληλα κλήθηκαν οι μηχανικοί του δήμου Σουφλίου για μια πρώτη καταγραφή των ζημιών. Με βάση αυτή θα υποβληθεί αίτημα για αποκατάσταση και αποζημιώσεις.
Οι ζημιές είναι πολλές στις στέγες των σπιτιών με τους κατοίκους να είναι ανήσυχους καθώς βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα.
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



