Μαρουσάκης: Σκαμπανεβάσματα του καιρού όλη την εβδομάδα - Πού θα βρέξει σήμερα
Άστατος θα είναι κατά διαστήματα ο καιρός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ημέρα μπορεί να ξεκίνησε με ήπιες καιρικές συνθήκες ωστόσο θα καταστεί άστατος σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα καθώς περνάει μια διαταραχή από σήμερα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Οι βροχές θα επικεντρωθούν στα κεντρικά, βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, ενώ η θερμοκρασία παραμένει σε καλά επίπεδα, στους 15-17 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο και το μεσημέρι με απόγευμα θα αναπτυχτούν λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη η ημέρα ξεκίνησε με ήπιο καιρό ωστόσο αναμένονται μέσα στην ημέρα τοπικές βροχές, χωρίς τα φαινόμενα να προβληματίζουν. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 14 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι άστατη καιρικά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αύριο, Τρίτη, θα δούμε στην Πελοπόννησο και την Μακεδονία βροχές και καταιγίδες.
Την Τετάρτη ολοκληρώνει την δράση της η κακοκαιρία με τα πιο έντονα φαινόμενα στα δυτικά, κεντρικά και νότια γεωγραφικά διαμερίσματα.
Από την Πέμπτη θα υπάρξει μια βελτίωση του καιρού ωστόσο θα παραμείνουν οι άστατες καιρικές συνθήκες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Άντρας μαχαίρωσε την σύζυγό του στου Γκύζη και έβαλε τέλος στη ζωή του - Η γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες: Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα - Οι νέες κινητοποιήσεις
Μπριζίτ Μπαρντό: Ο μύθος, η επανάσταση και οι σκιές πίσω από το απόλυτο σύμβολο του σεξ
Σε κορύφωση τα κρούσματα γρίπης: Για πόσο καιρό είναι μεταδοτική - Ανησυχία για νέα παραλλαγή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



